Årets lærling - servitørlærling Sara W. Zondag

Publisert: 19.08.15

Sara W. Zondag har de siste to siste årene vært servitørlærling om bord på Color Fantasy. Mandag mottok hun prisen som Årets Lærling 2015 – en pris som kun deles ut dersom noen skiller seg spesielt positivt ut.

Til stede var hennes nærmeste støttespillere om bord: Hovmester Haakon Jørgensen, fadderne Mereta Hedenstedt, Hanne Tofte og Bjørn Erik Hillervik og prisutdeler Lise Mandal fra MKS.

Sara har vært uredd, positiv og har hatt en formidabel og unik utviklingskurve. Noen ganger ser vi en utvikling, både faglig og som menneske, som vi ikke hadde trodd på forhånd. Personlig utvikling er en viktig del av det å være lærling, sier Lise Mandal.

I 2014 vant Sara Vestfoldsmesterskapet og representerte Color Line og MKS i Norgescup for kokk- og servitørlærlinger i Stavanger. I år besto hun fagprøven med karakteren Bestått meget godt!

Kapteinen om bord sier: – For to år siden hadde vi fire lærlinger. En falt fra, og vi var litt bekymret for Sara. Men hun hentet seg inn igjen på imponerende vis og gikk ut med beste karakter. Hun er blitt vår lille solskinnshistorie! Fadderne har tatt seg svært godt av henne, og dette viser at det faktisk hjelper å bry seg.

Fra september er Sara ikke lenger lærling, men kollega, og ønskes lykke til på sin videre seilas!

Tilbake